Houby a houbičky 2

11. března 2017 v 5:00 |  Příroda
Nějaké další nehoubařské foto-houbičky. :-)




















 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Libby Libby | E-mail | Web | 11. března 2017 v 17:48 | Reagovat

Dala bych si smaženou bedlu jako řízek :-P :-)

2 Panda Panda | E-mail | Web | 11. března 2017 v 18:06 | Reagovat

[1]: Jo to jsme také dělávali a ty byly FAKT výborné! :-P :-)

3 Lukas Lukas | Web | 11. března 2017 v 20:13 | Reagovat

[1]: u mě vyhrává klasika = smažené žampiony s brambory a tatarskou omáčkou

4 Panda Panda | E-mail | Web | 11. března 2017 v 20:40 | Reagovat

[3]: Taky dobrý, určitě lepší než řízky. Ale žampiony (jako jedny z mála hub) jsou dobré i syrové. Je to takové docela dobré koření např. do zeleninových salátů. Jen teda mi víc chutnají prodávané zahradní, než ty z přírody, protože přírodní na sebe vážou dost různých chemikálií.

5 MarijaKes MarijaKes | E-mail | Web | 12. března 2017 v 9:18 | Reagovat

Neměla jsem ráda tátovu smaženici, protože tam dal strašně moc hub a jen trochu vajíček. Ale miluju houbovou omáčku, polévku, smažené bedle, nadívané žampiony....Ještě nikdy jsem nejedla hlívu ústřičnou a to je prý tak strašně zdravá. :-)

6 Panda Panda | E-mail | Web | 12. března 2017 v 9:39 | Reagovat

[5]: Nevím sice jak moc je hlíva zdravá, ale na chuť teda nic moc. :-!

7 MarijaKes MarijaKes | E-mail | Web | 12. března 2017 v 11:39 | Reagovat

[6]: Takže jsem o moc nepřišla. :D

8 děda tik tak děda tik tak | Web | 17. března 2017 v 17:06 | Reagovat

Dobrá nabídka lesních chuťovek. Když už je řeč o hlívě, čas od času ji i kupujeme a dělá se z ní dršťková polévka. Nemá chybu. :-D

9 Panda Panda | E-mail | Web | 17. března 2017 v 17:38 | Reagovat

[8]: Opravdové dršťky bych nechtěl, ale z hlívy to může být zajímavé, dobrá inspirace.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama